Ζωγραφική & Hobby

Δημιουργήστε τη δική σας καλοκαιρινή Εικονογράφηση

Δημιουργήστε τη δική σας καλοκαιρινή εικονογράφηση βήμα-βήμα με τα ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής Talens Art Creation!

Βήμα 1

Χρησιμοποιώντας το χάρακα και το μολύβι HB, φτιάξτε ένα τετράγωνο 10 x 10 cm με ένα τρίγωνο πάνω και κάτω. Κολλήστε τις άκρες με ταινία ζωγραφικής (κατά προτίμηση ταινία κατάλληλη για χάρτινες επιφάνειες).

Βήμα 2

Εφαρμόστε τα χρώματα Azo Yellow Medium (269), Quinacridone Pink (366) και Pastel Pink (390) στο επάνω μισό.

Για μια ωραία μετάβαση χρώματος από το κίτρινο στο ροζ, ξεκινήστε από το κάτω μέρος και σιγά σιγά ανεβείτε σαρώνοντας το πινέλο σας από αριστερά προς τα δεξιά. Όσο πιο αργά πας, τόσο περισσότερο έλεγχο έχεις. Αφήστε το να στεγνώσει καλά πριν προχωρήσετε στο βήμα 3.

Βήμα 3

Κολλήστε μια άλλη γραμμή ταινίας στη μέση του τετραγώνου σας για όσο το δυνατόν πιο σφιχτή γραμμή. Βεβαιωθείτε ότι η προηγούμενη στρώση έχει στεγνώσει τελείως πριν το κάνετε αυτό, διαφορετικά μπορεί να καταστρέψετε το χρώμα.

Ανακατέψτε ξανά τα χρώματα Mint Green (678) και Phthalo Green Light (673) από ανοιχτό σε σκούρο, έτσι σε αυτή την περίπτωση από πάνω προς τα κάτω. Αφήστε το να στεγνώσει ξανά καλά πριν συνεχίσετε στο βήμα 4.

Βήμα 4

Αφαιρέστε προσεκτικά την ευθεία λωρίδα της ζωγραφικής ταινίας στη μέση.

Ανακατέψτε μόνοι σας μια ανοιχτή απόχρωση του μπλε συνδυάζοντας το Mint Green (678) με το King’s Blue (517). Αναλογικά, χρειάζεστε λιγότερο σκούρο μπλε από το πράσινο της μέντας.

Χρησιμοποιήστε αυτό το χρώμα για να βάψετε έναν λόφο και προσθέστε μια μικρή σιλουέτα ενός φοίνικα. Αφήστε αυτό να στεγνώσει καλά.

Βήμα 5

Χρησιμοποιήστε το χρώμα King’s Blue (517) για να βάψετε έναν άλλο λόφο. Τοποθετήστε αυτόν τον λόφο μπροστά από τον γαλάζιο λόφο για να δημιουργήσετε περισσότερη προοπτική. Αφήστε αυτό να στεγνώσει καλά.

Βήμα 6

Αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία ζωγραφικής. Ζωγραφίστε έναν ήλιο εν μέρει έξω από το πλαίσιο χρησιμοποιώντας το χρώμα Azo Yellow Medium (269). Αυτό το χρώμα είναι ημιδιάφανο και έτσι χρειάζεται πολλές στρώσεις για να είναι αδιαφανές. Εάν έχετε ένα αδιαφανές λευκό ακρυλικό, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε πρώτα για να δημιουργήσετε ένα στρώμα βάσης για το κίτρινο.

Δεν έχετε τόση αυτοπεποίθηση να κάνετε κύκλους; Χρησιμοποιήστε μια πυξίδα ή κάτι στρογγυλό για να το εντοπίσετε, όπως ένα ρολό ταινίας.

Βήμα 7

Τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσετε την τελευταία πινελιά: τον μεγάλο φοίνικα στο μπροστινό μέρος. Βάψτε αυτό το δέντρο με το ίδιο χρώμα με τον μπροστινό λόφο: King’s Blue (517).

Για παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα, αφήστε μερικά κλαδιά με τα φύλλα να βγουν από το πλαίσιο, όπως ακριβώς ο ήλιος.

Για περισσότερα είδη ζωγραφικής, περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα artantoniadis.gr ή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βοηθήσουμε σε κάθε σας απορία.