Λάδια νερού COBRA 40ml S4

Λάδια νερού COBRA 40ml S4

Στην Σειρά S4 συμπεριλαμβάνονται μόνο οι κωδικοί του χρωματολογίου με την ένδειξη 1 δίπλα στον κωδικό κάθε χρώματος. Για παράδειγμα στον κωδικό 104, διακρίνουμε την ένδειξη 4.

Κατεβάστε το χρωματολόγιο

Τα χρώματα Cobra Artist είναι επαγγελματικής ποιότητας υδατοδιαλυτά χρώματα με εξαιρετικά υψηλό βαθμό χρωστικής. Μόνο οι πολύ καλύτερες χρωστικές ουσίες και έλαια χρησιμοποιούνται. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πολτοποίησης, το χρώμα περνά από μύλο τριπλού ρολού μέχρι να φτάσει στην κορυφαία ποιότητα των καλλιτεχνών.

Η σειρά αποτελείται από 70 διαφανή, ημιδιαφανή, ημι-αδιαφανή και αδιαφανή χρώματα. Όλα έχουν τον υψηλότερο βαθμό ανθεκτικότητας στο φως (+++) και υπό συνθήκες μουσείου παραμένουν αμετάβλητα για τουλάχιστον 100 χρόνια. Η σειρά περιλαμβάνει 32 χρώματα μιας χρωστικής. Υπάρχουν επίσης δέκα χρώματα βασισμένα σε εξαιρετικά αποκλειστικές χρωστικές, όπως τα κάδμια, τα κοβάλτια και τα οξείδια του χρωμίου.

Χρωματολόγια

Παρακάτω στην περιγραφή του προϊόντος υπάρχει Link όπου μπορείτε να δείτε τα χρωματολόγια ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τον κωδικό χρώματος που πρέπει να επιλέξετε για την παραγγελία σας.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες - Βοήθεια

Σας ενημερώνουμε πως το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνετε με νέα προϊόντα καθημερινά. Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή οποιαδήποτε βοήθεια
μπορείτε να καλέσετε στο 210 38 08 300

  • Κατασκευαστής: Cobra
  • Κωδικός Προϊόντος: ANT-1364
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,80€

Διαθέσιμες Επιλογές