Ζωγραφική & Hobby

Ακολουθήστε τον Jeff Olson σε Amsterdam Acrylics Masterclass

Ακολουθήστε τον Jeff Olson, διευθυντή καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στο Royal Talens North America, καθώς εξερευνά μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των ακρυλικών χρωμάτων του Άμστερνταμ, με έμφαση στη σειρά ειδικών χρωμάτων του Άμστερνταμ.

Σε αυτό το βίντεο, ο Jeff παρέχει σε βάθος πληροφορίες και ζωντανές επιδείξεις των εφέ αυτών των ακρυλικών.

Ενδυναμώστε τη δημιουργικότητά σας με τα ακρυλικά χρώματα σπεσιαλιτέ του Άμστερνταμ. Πολλοί καλλιτέχνες σήμερα είναι σε απώλεια όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά αυτά τα μοναδικά χρώματα. Είναι υπέροχα ως αυτόνομη παλέτα, αλλά όταν συνδυάζετε τα ακρυλικά χρώματα της Amsterdam Standard Series με τα Amsterdam Pearl, Metallic και Reflex Acrylics, είτε μέσω στρώσης είτε με ανάμειξη σε έναν τονισμένο καμβά ή πίνακα εικονογράφησης, μπορείτε να επιτύχετε μερικά πραγματικά μαγικά αποτελέσματα με αποτέλεσμα μια ποικιλία από θαυμάσια αποτελέσματα που θα επαναπροσδιορίσουν την κατανόησή σας για το χρώμα.

Σχετικά με το Royal Talens
Η δημιουργικότητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά ανθρώπινα πλεονεκτήματα. Διεγείρει την ικανότητά μας να εκφραζόμαστε, να μαθαίνουμε και να συνδεόμαστε. Έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Από τότε που ανακαλύψαμε ότι το 1899, ήταν ο στόχος μας να τονώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους.
Για περισσότερα είδη ζωγραφικής, περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα artantoniadis.gr

Art Antoniadis Είδη ζωγραφικής, Royal Talens, χιλιάδες επιλογές σε μοναδικές τιμές. H μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα ζωγραφικής, πινέλα, τελάρα ζωγραφικής, μουσαμάδες ζωγραφικής κ.α