50 χρόνια ART Αντωνιάδης, είδη ζωγραφικής & Hobby.

Posted by admin 17/07/2021 0 Comment(s)

50 χρόνια ART Αντωνιάδης, είδη ζωγραφικής & Hobby.

 

50 Χρόνια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση η οποία χτίστηκε από την καθημερινής μας προσπάθεια που έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας σε όλα μας τα είδη ζωγραφικής.

 

Κλείνοντας 50 χρόνια παρουσίας στον Ελλαδικό χώρο δημιουργήσαμε μια κάρτα μέλους προς όφελος όλων των πελατών μας έτσι ώστε να αποδώσουμε έμπρακτα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια επιλέγοντας το κατάστημά μας.

 

Μια Κάρτα Μέλους που σας προσφέρει έκπτωση έως και 30% σε πολλά από τα προϊόντα μας.

 

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ


1. Τρόπος Απόκτησης
Κάθε πελάτης που επισκέπτεται το κατάστημά μας μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του να αποκτήσει την Κάρτα Μέλους. Έπειτα αποκτά μια κάρτα με έναν μοναδικό αριθμό και τα απαραίτητα στοιχεί, ΟΝΟΜΑ & ΕΠΩΝΥΜΟ αποτυπωμένα πάνω στην κάρτα.

 

2. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την Κάρτα Μέλους.

  • Με κάθε αγορά η οποία ξεπερνάει το ποσό των 50€, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Κάρτα Μέλους και να αποκτήσετε εκπτώσεις έως και 30% σε πολλά επιλεγμένα προϊόντα είδη ζωγραφικής που βρίσκονται στο κατάστημά μας.
  • Η Κάρτα Μέλους ισχύει για αγορές μόνο από το φυσικό μας  κατάστημα (Ζαϊμη 12, Αθήνα) και όχι από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Η Κάρτα Μέλους μπορεί να ενεργοποιηθεί μία φορά κάθε μήνα και όχι σε καθημερινές σας αγορές. Η Ενεργοποίησή της ανανεώνετε αυτόματα την πρώτη ημέρα του εκάστοτε μήνα, έτσι ώστε να την χρησιμοποιήστε όποτε επιθυμείτε, σε οποιαδήποτε ημερομηνία του εκάστοτε μήνα.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Εκσυγχρονιζόμαστε σε όλους μας τους τομείς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικινωνήστε μαζί μας στο: 210 3808300