Κερδίστε ένα ταξίδι στην Ολλανδία με τον διαγωνισμό ζωγραφικής Rembrandt

Posted by admin 19/07/2019 0 Comment(s)

Έχετε ήδη ακούσει για τον διαγωνισμό ζωγραφικής Rembrandt; 

Μπορείτε να κερδίσετε ένα πλήρως οργανωμένο ταξίδι στην Ολλανδία. Κάντε το δικό σας έργο τέχνης εμπνευσμένο από τον Rembrandt και μοιραστείτε το χρησιμοποιώντας το #RembrandtArtExperience.

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής διαρκεί μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, μη διστάσετε να συμμετάσχετε! 

 

 

ART COMPETITION WIN A TRIP TO HOLLAND & "THE REMBRANDT EXPERIENCE"

Το 2019 είναι η χρονιά του Rembrandt! Ως μέρος της αναγνώρισης του πνεύματος του Rembrandt σε όλους μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Royal Talens, κατασκευαστής του Rembrandt oil, ακρυλικού χρώματος, χρώματος νερού και παστέλ, παρουσιάζει έναν διαγωνισμό για καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο!

 

HOW TO ENTER THE COMPETITION

1. Πάρτε μια υψηλής ποιότητας φωτογραφία του έργου σας
2. Ανεβάστε την στο  Instagram ή το Facebook και χρησιμοποιήστε hashtag: #RembrandtArtExperience προσθέστε ένα hashtag με τη χώρα σας και προσθέστε @RembrandtArtistPaint. (Παράδειγμα: #USA @RembrandtArtistPaint)
3. Περιγράψτε πώς ο Ρέμπραντ επηρέασε την εργασία σας και ίσως κερδίσετε το βραβείο!


 

About THE REMBRANDT EXPERIENCE

Ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Ολλανδία, όπου επισκέπτεστε το Royal Talens για μια περιοδεία και δείτε πού παράγονται τα προϊόντα Rembrandt. Απολαύστε ένα σε βάθος Masterclass Rembrandt που καλύπτει όλα τα προϊόντα και τις τεχνικές του Rembrandt.


Την επόμενη μέρα απολαύστε μια περιήγηση με σκάφος στο Άμστερνταμ. Εξερευνήστε το σπίτι Rembrandt για να δείτε πού έζησε ο Rembrandt. Ξεκουραστείτε με ξενάγηση στο Rijksmuseum όπου θα δείτε τη μεγαλύτερη συλλογή έργων του Rembrandt στην οθόνη.


Τα βραβευμένα έργα τέχνης θα προβληθούν στη βιβλιοθήκη Rijksmuseum κατά τη διάρκεια δείπνου που θα τιμήσει τους νικητές που πραγματοποιήθηκαν στο μουσείο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ